Aktualni projekti

Nove tehnologije kontinuirano se pojavljuju u specijaliziranoj djelatnosti kojom se bavimo i njihovo usvajanje nužno je za održavanje i unapređenje kvalitete usluga. Naša tvrtka pozorno prati novosti na području graditeljstva (građevinski materijali, izolacije, mehanizacija,...), te usvaja nove tehnologije i primjenjuje ih u izgradnji objekata. Osim u proizvodnju, nove tehnologije uvode se i u sustav upravljanja. Njihova primjena manifestira se kroz unaprjeđenje informatičke opremljenosti i pismenosti, unaprjeđenje organizacije građenja i pristupa marketingu.Razvijen sustav upravljanja, stručno osoblje, moderne tehnologije i oprema, uz višegodišnje iskustvo stečeno predanim radom jamče odgovore na vaše najsloženije zahtjeve. Osposobljeni smo konkurirati za svaki objekt visokogradnje, te ga sagraditi kvalitetno i u ugovorenom roku. Obratite nam se s povjerenjem, jer kvaliteta je naš cilj a zadovoljni poslovni partneri naše su najveće priznanje i nagrada!

Projekt Sveti Duh

...više slika

Na Svetom duhu započeti će se gradnja jednog od najatraktivnijih naselja u Zagrebu ako je suditi po lokaciji i konceptu. Projekt pod nazivom SD007 obuhvaća gradnju 11 objekata na obuhvatu koji se prostire jugoistočno od ulice Sveti duh, stotinjak metara sjeverno od građevinske škole smještene u istoimenoj ulici.

Do novoizgrađenih će kuća voditi novoformirana ulica koja će služiti isključivo za potrebe stanara ovog naselja. Osim stambenih jedinica, planirana je i gradnja zajedničkih sadržaja poput wellnessa, privatnog vrtića, ljekarne. Investitor projekta je Zagorjegradnja d.o.o., a projektant NOP Studio d.o.o./ NOPS iz Zagreba.

Ovim se projektom organiziranog stanovanja planski podiže kvaliteta zajedničkog prostora cijelog obuhvata, nasuprot stihijskom bumu takozvanih urbanih vila gdje je osim samih vila i prostor koji ih okružuje potpuno slučajan i neplaniran.

Obzirom na veliku izgrađenost ove zone, malo je slobodnih lokacija koje objedinjuju povoljnu mikrolokaciju, svega kilometar i pol udaljenu od križanja Ilice i Svetog duha, uređenu infrasturkturu, blizinu javnih sadržaja poput škola, bolnica, opskrbnih centara, a uz sve to okruženost zelenim površinama te atraktivne vizure.

Koncept gradnje na ovoj lokaciji nudi četiri različita tipa objekata koje ovisno o poziciji mogu imati od dva do pet stanova, čija će veličina biti od 80 do 250 metara kvadratnih, a ovisno o vremenu kupnje moguće je i individualiziranje ugrađene opreme stana, od materijala unutarnjeg uređenja, sanitarne opreme do sigurnosne opreme.

U prva dva reda kuća koje se pružaju uz ulicu Sveti duh gradit će se luksuzne kuće sa dva do tri stana.U toj zoni svoje mjesto će naći i prostori zdravstveno rekreativnog tipa. U trećem redu su kuće sa tri do četiri stana.
U najjužnijoj zoni nalazi se dio naselja sa potpuno individualiziranim jedinicama okruženim zelenim površinama, koncept stanovanja u parku. Te jedinice posjeduju privatne ulaze, maksimalnu intimu, fizičku odvojenost od susjednog stana i terase na krovu.